Warm It Up: Πώς να φορέσετε καφέ το χειμώνα

8
Warm It Up: Πώς να φορέσετε καφέ το χειμώνα

πώς να φορέσετε καφέ το χειμώνα

Μπορείς να φορέσεις καφέ τον χειμώνα; Δεδομένων των χρωμάτων που συνδέει κανείς γενικά με τη χειμερινή περίοδο, αυτή είναι μια απολύτως λογική ερώτηση. Γιατί αν μιλάμε για την επιμέλεια της χρωματικής παλέτας της γκαρνταρόμπας μας ώστε να ταιριάζει με την εποχή, το καφέ φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στο φθινόπωρο με τους πλούσιους γήινους τόνους του.

Τώρα, κάπου κάπου σε κάποιο βιβλίο, μερικοίένας μάλλον έθεσε κάποιο κανόνα σχετικά με το να μην φοράτε καφέ το χειμώνα. Δεν έχω ιδέα αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι, αλλά ακούγεται σαν μια ξεχωριστή πιθανότητα και, αν είναι είναι αλήθεια, κάποιος ανώνυμος που τα ξέρει όλα σε κάποιο φόρουμ μπορεί να προσπαθήσει να σας υποστηρίξει να υποβάλετε σχετικά.

Προσφέρω τη δυνατότητα ενός κανόνα «φτιαγμένου» για ανδρικά ρούχα για να δείξω ότι πολλοί από αυτούς τους λεγόμενους κανόνες –και ιδιαίτερα τους κανόνες που διέπουν το εποχιακό ντύσιμο– είναι ακριβώς αυτό: μακιγιάζ. Ο οποίος είναι ένας μακρύς, κυκλικός τρόπος για να πούμε ότι είναι καφέ μπορώ να φορεθεί το χειμώνα.

πώς να φορέσετε καφέ το χειμώνα

| ΦΟΡΑ | Σουέντ μπουφάν The Jacket Maker, Πουλόβερ από κασμίρι Falconeri, He Spoke Style x Michael Andrews Bespoke παντελόνι, ζώνη προπονητή (παλιά, παρόμοια), Tod’s loafers (παλιά, παρόμοια) | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ | από τον Rob McIver

Γιατί να φοράτε καφέ το χειμώνα; Τώρα που έχουμε διαπιστώσει ότι σίγουρα μπορείτε να φοράτε καφέ το χειμώνα, ίσως αναρωτιέστε γιατί μπορεί να θέλετε να φοράτε καφέ το χειμώνα. Θα σας δώσω τέσσερις λόγους.

Πρώτον, το καφέ είναι ένας ζεστός τόνος. Αντί να ταιριάζει ακριβώς με τη χειμερινή περίοδο, παρέχει κάτι συμπληρωματικό που ζεσταίνει τα πράγματα μεταφορικά. Δεύτερον, το χρώμα έχει μια πλούσια και πολυτελή ποιότητα. Τρίτον, το καφέ είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο χρώμα – στην πραγματικότητα, μπορείτε να το θεωρήσετε εναλλακτικό του μπλε ναυτικού οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας. Και τέλος, το καφέ τον χειμώνα είναι απροσδόκητο, που σημαίνει ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεχωρίσετε με τον πιο κλασικό τρόπο.

Τώρα ας δούμε τέσσερις συμβουλές για το πώς να φορέσετε καφέ το χειμώνα.

1. Κάντε το τονικό. Σίγουρα θα μπορούσατε να ενσωματώσετε απλώς ένα καφέ στοιχείο στο ντύσιμό σας, αλλά ένα από τα αγαπημένα μου στυλ ντυσίματος είναι το τονικό ντύσιμο. Ένα τονικό ντύσιμο είναι αυτό που κολλάει σε ένα χρώμα (αυτό μοιάζει πολύ με το μονόχρωμο ντύσιμο) αλλά χρησιμοποιεί διάφορες αποχρώσεις και διαβαθμίσεις μέσα σε αυτό το χρώμα. Είναι απίστευτα απλό, αλλά κάνει μια μεγάλη δήλωση.

Σε αυτό το ρούχο, για παράδειγμα, έχω περίπου πέντε διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ. Προσπαθήστε να κανονίσετε την εξέλιξη του χρώματος του ντυσίματος με τρόπο που να τραβάει το μάτι φυσικά από πάνω προς τα κάτω ή από κάτω προς τα πάνω. Εδώ, έχω πιο σκούρα χρώματα από πάνω που προχωρούν πιο ανοιχτά καθώς πηγαίνετε προς τα μέσα πουλόβερ και μέχρι το βαμβακερό παντελόνι.

πώς να φορέσετε καφέ το χειμώνα

2. Εξετάστε τα υφάσματα. Αν και το καφέ μπορεί να μην σχετίζεται με τη χειμερινή περίοδο, μπορείτε να κάνετε το χρώμα πιο φυσικό επιλέγοντας υφάσματα είναι συνδέονται με τη χειμερινή περίοδο. Τα κασμίρι, το σουέντ και τα βουτυρώδη λεία βαμβακερά είναι εξαιρετικές επιλογές και επίσης ενισχύουν τις πολυτελείς ιδιότητες του καφέ.

3. Αξεσουάρ με ορείχαλκο και χρυσούς τόνους. Όταν επιλέγετε μέταλλα για να συνδυάσετε το καφέ, μείνετε μακριά από ασημί τόνους και αντ ‘αυτού επιλέξτε ορείχαλκο και χρυσούς τόνους. Το ασημί φαίνεται πιο «δροσερό» ως προς το χρώμα και, ως αποτέλεσμα, θα συνδυαστεί καλύτερα με πιο ψυχρά χρώματα, όπως το μπλε, το γκρι και το μαύρο. Η ζεστασιά του ορείχαλκου και του χρυσού ταιριάζει πολύ καλύτερα με τη ζεστασιά του καφέ.

πώς να φορέσετε καφέ το χειμώνα

4. Εισάγετε ένα λεπτό σχέδιο. Μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι ένα μοτίβο πρέπει να είναι το επίκεντρο ενός ρούχου. Σίγουρα μπορεί, αλλά για τονικά ρούχα όπως αυτό, προτιμώ να το κρατάω διακριτικό. Κάντε κύλιση μέχρι την πρώτη φωτογραφία και δείτε το μοτίβο στις κάλτσες για ένα παράδειγμα πώς να το κάνετε.

Περισσότερες ιδέες για ολόκαστα ρούχα

Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Στυλά δικό σου,

Μπράιαν Σακάουα
Μίλησε με στυλ

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply