Julie Deane The Cambridge Satchel Co

2
Julie Deane The Cambridge Satchel Co

Γραμμένο από

σε
Συνεντεύξεις

στο / Σε συνομιλία με την Julie Deane της The Cambridge Satchel Co.

Σε συνομιλία με την Julie Deane της The Cambridge Satchel Co.

Η Cambridge Satchel Co. γεννήθηκε από το πάθος για την τελειότητα. Όταν η Julie και η μαμά της Freda ξεκίνησαν την εταιρεία στο τραπέζι της κουζίνας τους στο Cambridge, είχαν έναν στόχο – να βγάλουν αρκετά χρήματα για να προσφέρουν στα παιδιά της Julie εξαιρετική εκπαίδευση και ένα λαμπρότερο μέλλον. Η επιδίωξή τους για την αριστεία στηρίζει ό,τι κάνουν, καθώς παραμένουν αφοσιωμένοι στην κατασκευή εξαιρετικά καλής ποιότητας τσάντες που διαρκούν μια ζωή. Τσάντες που μπορούν να μεταφέρουν μια ζωή μάθησης – περιέργειας, δημιουργικότητας και περιπέτειας. Αυτός είναι ο λόγος που ευδοκιμούν στο Κέμπριτζ, μια πόλη πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό, αλλά παρόλα αυτά προσβλέπουν συνεχώς, διαμορφώνοντας την αλλαγή και οδηγώντας την πρόοδο.

Ένας όμορφος συνδυασμός παλιού και νέου, αυτό είναι το Cambridge, και είναι στο DNA τους. Σε όλες τις τσάντες της μάρκας θα βρείτε μια γεύση παράδοσης, που θα ξαναζωντανέψει με στυλ, φινέτσα και διασκέδαση. Πίσω από κάθε σχέδιο κρύβεται μια ιστορία που περιμένει να ειπωθεί. Πίσω από κάθε τσάντα, μια ιστορία που περιμένει να γραφτεί. Το 2008, η Julie Deane CBE ξεκίνησε την εταιρεία από το τραπέζι της κουζίνας της με μόλις 600 £ και τώρα η μάρκα είναι ένα χειροποίητο στη Βρετανία φαινόμενο παγκοσμίως, απασχολώντας περισσότερα από 140 άτομα και πωλεί σε περισσότερες από 120 χώρες.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του MenswearStyle Podcast πήραμε συνέντευξη από την Julie Deane, ιδρύτρια της The Cambridge Satchel Co. σχετικά με την ιδρυτική ιστορία της επωνυμίας χειροποίητων δερμάτινων τσαντών Made in Britain. Ήταν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όταν έκαναν το πρώτο μεγάλο διάλειμμα, όταν μπλόγκερ εμφανίστηκαν στις επιδείξεις μόδας με φωσφοριζέ τσάντες και οι New York Times κάλυψαν τη μάρκα σε μια ιστορία. Ο οικοδεσπότης μας Peter Brooker και η Julie μίλησαν για το να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά για να κερδίσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, όταν ο κατασκευαστής σας αντιγράφει το προϊόν σας, λαμβάνοντας υπόψη την παραγωγή εντός της εταιρείας, είναι το επίκεντρο μιας διαφήμισης της Google, η βιωσιμότητα και οι χαρές του punting.

«Ίδρυσα την εταιρεία Cambridge Satchel Company πριν από 12 χρόνια και ξεκίνησε από το τραπέζι της κουζίνας μου με μόλις 600 £. Η επιχείρηση αναπτύχθηκε απίστευτα γρήγορα και ήταν μια τεράστια βόλτα με τρενάκι, αλλά ήταν επίσης ένα απίστευτο ταξίδι. Όλα φτιάχνονται εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που πιστεύω ότι είναι σημαντικό. Ποτέ δεν είχα σκοπό η εταιρεία να έχει τη δική της παραγωγή και ήμουν αποφασισμένος να μην πάρω ποτέ κανένα είδος χρηματοδότησης γιατί τα δάνεια με αγχώνουν. Ξεκίνησα με έναν εξαιρετικό κατασκευαστή, αλλά σύντομα η ζήτηση ξεπέρασε τις δυνατότητές του να παράγουν 200 έως 250 σακούλες την εβδομάδα. Κάποια στιγμή είχαμε 4 μικρούς κατασκευαστές, οι οποίοι μετά μας έδωσαν κάποια ζητήματα σχετικά με τη συνέπεια του προϊόντος».

“Ήμουν πολύ πιστός σε αυτούς τους κατασκευαστές γιατί ήταν λαμπροί και υπέροχοι άνθρωποι. Αλλά μετά είχαμε μια τεράστια στιγμή στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης όταν έστειλα σακούλες φθορισμού σε μερικούς από τους μπλόγκερ που κάθισαν στο κοινό και οι New York Times παρατήρησαν και κάλυπτε την επωνυμία μας. Ξαφνικά όλοι χτύπησαν τον ελαφρώς εκκεντρικό ιστότοπό μου και πριν το καταλάβουμε, είχαμε 16.000 τσάντες στην παραγγελία. Καθένας από τους τέσσερις κατασκευαστές μπορούσε να κάνει μόνο 200 ή 250 τσάντες την εβδομάδα, έτσι δεν ήταν το ιδανικό. Όλοι ήθελαν τις τσάντες μας, και δεν μπορούσαν να τα έχουν, κάτι που έκανε τους ανθρώπους να τους θέλουν περισσότερο».

Αυτή είναι μια συντομευμένη μεταγραφή του επεισοδίου 141 του MenswearStyle Podcast με την Julie Deane, ιδρύτρια του cambridgesatchel.com. Μπορείτε να ακούσετε την πλήρη έκδοση παρακάτω ή να ακούσετε στο Apple Podcasts, στο Spotify ή στο αγαπημένο σας πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast.

Leave a Reply