Υποδήματα Sam Carew Elliott

4
Υποδήματα Sam Carew Elliott
ΑΡΧΙΚΗ > Συνεντεύξεις >

Γραμμένο από

σε
Συνεντεύξεις

στο / Σε συνομιλία με τον Sam Carew της Elliott Footwear

Σε συνομιλία με τον Sam Carew της Elliott Footwear

Γνωρίστε τον Έλιοτ, η μάρκα υποδημάτων με μια ατζέντα για το κλίμα που ανακαλύπτει εκ νέου τη βιομηχανία υποδημάτων. Ανεβάζουν τη βιωσιμότητα στο επόμενο επίπεδο με ανακυκλωμένα, vegan και 100% προϊόντα χωρίς σκληρότητα, με θετικές επιπτώσεις για το κλίμα. Η elliott footwear ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη και είναι μια μάρκα με μινιμαλιστική προσέγγιση στο στυλ και την επίδραση στον πλανήτη. Η μάρκα γεννήθηκε από μια απελπισμένη ανάγκη δράσης και μια καρδιά για περιβαλλοντική αλλαγή. Μετά από εκτεταμένη έρευνα και εφαρμογή, η elliott κυκλοφόρησε την πρώτη συλλογή αθλητικών παπουτσιών στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2018 και έκτοτε έγινε μέλος της πρωτοβουλίας UNFCCC για την κλιματική αλλαγή. Εμπνευσμένα από το δανέζικο ντιζάιν, την παγκόσμια τέχνη, την κομψή αρχιτεκτονική και τη σύγχρονη κουλτούρα, συνδυάζουν έτοιμα καθημερινά υποδήματα με δράση για το κλίμα και ένα συνεχές ταξίδι προς ένα βιώσιμο προφίλ.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του MenswearStyle Podcast πήραμε συνέντευξη από τον Sam Carew, συνιδρυτή της elliott υποδημάτων σχετικά με το ιστορικό του και πώς κυκλοφόρησε η πρώτη μάρκα υποδημάτων θετικών για το κλίμα στον κόσμο. Ο οικοδεσπότης μας Peter Brooker και ο Sam μίλησαν για το κόστος άνθρακα της κατασκευής παπουτσιών, το άγχος του κλίματος, τη βιωσιμότητα και τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, την επιτυχία στο crowdfunding, την κατασκευή, τη σημασία των υποδημάτων σε ανδρικό στυλ και τι επιφυλάσσει το μέλλον για τη μάρκα.

«Τα υποδήματα elliot είναι η πρώτη μάρκα αθλητικών παπουτσιών με θετικά κλίματα στον κόσμο. Έτσι, στην ουσία, είμαστε η πρώτη επιχείρηση που συνέδεσε τη δράση για το κλίμα με μια επωνυμία υποδημάτων. Ως επωνυμία αντισταθμίζουμε έναν μετρικό τόνο εκπομπών CO2 για κάθε ζευγάρι παπουτσιών που πουλάμε, κάτι που ακούγεται περίπλοκο, αλλά το κάνουμε αυτό συνεργαζόμενοι με συνεργάτες για το κλίμα. Τα παπούτσια μας έχουν ένα πολύ μινιμαλιστικό σχέδιο που αρέσει στους περισσότερους ανθρώπους. Μπορούν να μεταβούν μεταξύ έξυπνης και καθημερινής ένδυσης, και είναι επίσης unisex. Ήταν μια τεράστια καμπύλη μάθησης για μένα, να βάλω το κεφάλι μου γύρω από τα παπούτσια και να μάθω πώς δημιουργούνται μαζί με τη διαδικασία δειγματοληψίας. Τώρα κοιτάζω συνεχώς τα πόδια των ανθρώπων. Ίσως αυτό οφείλεται στην επιθυμία να δεις ένα ζευγάρι elliott sneakers πάνω σε κάποιον. Τα υποδήματά σας περιγράφουν λίγο το ποιος είστε γιατί αυτό που θα αποφασίσετε να φορέσετε στα πόδια σας είναι μια επιλογή. Συνήθως έχεις λιγότερα παπούτσια από ό,τι ρούχα, επομένως πρέπει να διαλέγεις τα παπούτσια σου πιο σοφά».

Αυτή είναι μια συντομευμένη μεταγραφή του επεισοδίου 150 του MenswearStyle Podcast με τον Sam Carew, συνιδρυτή του elliottfootwear.com. Μπορείτε να ακούσετε την πλήρη έκδοση παρακάτω ή να ακούσετε στο Apple Podcasts, στο Spotify ή στο αγαπημένο σας πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast.


σχόλια που υποστηρίζονται από

επόμενη ανάρτηση

Leave a Reply