Το μέλλον των ανδρικών ενδυμάτων

3
Το μέλλον των ανδρικών ενδυμάτων
ΑΡΧΙΚΗ > Τάσεις >

Γραμμένο από

σε
Τάσεις

στο / The Future of Menswear: Plain not Boring

The Future of Menswear: Plain not Boring

Οταν εσύ Ρωτήστε τους σχεδιαστές μόδας τι αναζητούν οι σημερινοί άντρες, όταν πρόκειται για ρούχα, σχεδόν πάντα θα έχουν τη λέξη «απλό», «ελάχιστο» ή «απλό» στην απάντησή τους. Θα μπορούσε να είναι εύκολο να το μπερδέψουμε με ρούχα που δεν έχουν ιδιαίτερη γεύση, αλλά σίγουρα θα ήταν λάθος. Αν και οι άνδρες τείνουν να είναι πιο κλασικοί στην επιλογή των ρούχων τους από τις γυναίκες, τους αρέσει επίσης να έχουν ένα στοιχείο στυλ.

Βάζοντας το “Ακριβό” βλέμμα

Αυτό που αρέσει περισσότερο στους άντρες να προβάλλουν στο στυλ τους είναι να δείχνουν σαν να τα έχουν καταφέρει στη ζωή τους. Γι’ αυτό τείνουν να προσθέτουν αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα τους που θα απεικονίζουν μια τέτοια εικόνα στους άλλους. Ένα ρολόι υψηλής ποιότητας, όπως ένα Rolex, είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Τα χρυσά δαχτυλίδια ή κοσμήματα από σχεδιαστές είναι επίσης πολύ δημοφιλή. Μπορούμε όμως με ασφάλεια να πούμε ότι α ανδρικό γούνινο παλτό είναι ίσως το μόνο στοιχείο που μιλάει πιο δυνατά, ειδικά όταν πρόκειται να φαίνεσαι κοφτερή και πολυτελής. Γι’ αυτό, από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη, δεν είναι σπάνιο στην πόλη να σταυρώνεις έναν άντρα που φορά δερμάτινα και γούνινα εξωτερικά ρούχα ως δήλωση στυλ.

Ντένις Μπάσο

Ντένις Μπάσο

Αναζητώντας την άνεση

Τα αυριανά ρούχα για τους άνδρες θα είναι όσο πιο μακριά από το κοστούμι και τη γραβάτα, όποτε είναι δυνατόν. Αυτό συμβαίνει γιατί στους άντρες δεν αρέσει πια να νιώθουν δεμένοι στα ρούχα τους. Θέλουν να φορούν πουκάμισα και παντελόνια που δεν είναι πολύ σφιχτά γύρω τους. Αυτή η δήλωση μόδας προέρχεται από μια ανάγκη ελευθερίας, που αναζητούν οι περισσότεροι άντρες στις μέρες μας. Η απλή ιδέα μιας γραβάτας γύρω από το λαιμό τους είναι πολύ περιοριστική και τους κάνει να αναζητούν αέρα. Ακόμη και τα υφάσματα και τα υφάσματα που απαρτίζουν τα ρούχα τους θα αισθάνονται πιο ελαφριά στο δέρμα τους. Άνεση θα βρουν και τα υποδήματα που φορούν. Οτιδήποτε δεν μοιάζει με μαξιλάρι στο πόδι τους θα αποκλείεται.

David Gandy Wellwear

David Gandy Wellwear

Δήλωση που γίνεται μέσω της Ποιότητας

Οι άντρες έχουν καταλάβει ότι η ποιότητα μιλάει από μόνη της, ειδικά όταν πρόκειται για ρούχα. Όταν ντύνονται καλά, δεν χρειάζονται έντονα χρώματα ή βαριά αξεσουάρ. Η ποιότητα είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να γυρίζουν και να κοιτάζουν διπλά, και οι άνδρες μερικές φορές θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Ενώ κάποτε το σκέτο θεωρούνταν βαρετό, τώρα έχει περάσει στην κατηγορία της καλής γεύσης. Είναι καλύτερα να αγοράζετε λιγότερα και να προσπαθείτε να κερδίσετε περισσότερα από τα πουκάμισα, τα σακάκια και τα παντελόνια που κατέχουν. Αυτή είναι η νέα νοοτροπία που έχουν πλέον υιοθετήσει οι άνδρες, και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Τζόνστονς του Έλγιν

Τζόνστονς του Έλγιν


σχόλια που υποστηρίζονται από

προηγούμενη ανάρτηση
επόμενη ανάρτηση

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply