Πώς να φορέσετε ένα καφέ Peacoat

3
Πώς να φορέσετε ένα καφέ Peacoat

καφέ παγωτό

Όσοι με γνωρίζουν για λίγο ξέρουν ότι μου αρέσουν πολύ τα καφέ. Για τα χρήματά μου, οι καφέ τόνοι είναι εξαιρετικά πλούσιοι και πολυτελείς. Το καφέ είναι επίσης ένα απίστευτα ευέλικτο χρώμα. Όπως το μπλε, είναι κλασικό και παρέχει μια σταθερή βάση από την οποία μπορείτε να χτίσετε επειδή συνδυάζεται καλά με τόσα άλλα χρώματα.

Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι το καφέ είναι απροσδόκητο. Όταν λοιπόν έχεις να κάνεις με ένα κλασικό ανδρικό ρούχο, όπως το παγωτό, και μετά το «ενημερώνεις» σε καφέ χρώμα, το αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ φρέσκο ​​στο μάτι.

καφέ παγωτό

| ΦΟΡΑ | Express Peacoat, Gobi Cashmere Turtleneck (παρόμοιος), He Speke Style x Φανελένιο παντελόνι Michael Andrews, Γυαλιά Tom Ford, Μπότες Scarosso | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ | από τον Rob McIver

Όσον αφορά το πώς να φορέσετε ένα καφέ παγωτά, αυτό που καταλαβαίνω εδώ είναι ότι ο ουρανός (και η φαντασία σας) είναι λίγο πολύ το όριο. Για αυτό το ρούχο, ωστόσο, δεδομένης της εποχής του χρόνου, επέλεξα να πάω σε κάτι που θα ήταν περισσότερο από κατάλληλο για μια παρέα Πρωτοχρονιάς.

Ανέφερα ότι θεωρώ ότι το καφέ έχει μια πλούσια και πολυτελή ποιότητα. Για να το παίξω αυτό, συνδύασα το καφέ παγωτά με μια κρέμα (σχεδόν λευκό) ζιβάγκο από κασμίρ. Όταν στρώνετε παρόμοια χρώματα, προσπαθήστε να κάνετε μια εξέλιξη από ανοιχτό σε σκούρο ή σκούρο σε ανοιχτό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την εστίαση της προσοχής προς τα μέσα και προς τα πάνω προς το πρόσωπό σας.

καφέ παγωτό

Εκτός από κασμίρι, ’tis επίσης η εποχή για τα φανέλα. Ένα καλοφτιαγμένο ανθρακί φανελένιο παντελόνι είναι de rigueur για κάθε σύγχρονο κύριο. Τα φοράω πλισέ με μανσέτα δύο ιντσών.

Όταν φοράω ζιβάγκο με παντελόνι, μου αρέσει να βάζω το ζιβάγκο μέσα. Είναι πολύ καθαρό και προσεγμένο και φαίνεται επίσης πολύ πιο τραγανό και συνδυασμένο όταν δεν φοράω αθλητικό παλτό.

Τέλος, δώστε στο γιακά παγωτού σας μια λάμψη για λίγη πρόσθετη γεύση.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση και καλή χρονιά!

Στυλά δικό σου,

Μπράιαν Σακάουα
Μίλησε με στυλ

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply