ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

4
ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Γραμμένο από

σε
Συμβουλές & Συμβουλές

στο / Ένας οδηγός για το πώς να φορέσετε ένα φουλάρι για άνδρες

Πώς να φορέσετε ένα φουλάρι για άνδρες

Κασκόλ έχουν μια άδικη φήμη ως λίγο γυναικείο αξεσουάρ, παρά την πληθώρα των ουδέτερων ως προς το φύλο επιλογών εκεί έξω. Για αρχή, η προέλευσή του ανάγεται στη στρατιωτική χρήση. Τα χρώματα και τα στυλ, όπως και με τη γραβάτα, διαφοροποιούσαν τους άνδρες σε όλες τις τάξεις. Αργότερα, δόθηκε μια πιο ζεστή κατασκευή στους πιλότους, όταν μια γυάλινη πλάκα δεν κάλυπτε το πιλοτήριο και εκτίθεστε απευθείας στα στοιχεία. Τα σημερινά κασκόλ χτίζουν την κληρονομιά του τελευταίου. Εξαιρουμένων των επιλογών σε λινό και μετάξι με επίκεντρο τη μόδα, είναι ένας γρήγορος τρόπος για να προσθέσετε ζεστασιά ανάμεσα στον γιακά του παλτό σας και τα καλύμματα κεφαλής σας πριν βγείτε έξω, προσφέροντας μια πιο ουδέτερη και φορητή εναλλακτική λύση στο μπαλάκι ή την γκέτα του λαιμού.

Ωστόσο, είτε κολλάτε με ακρυλικό, είτε κάνετε αναβάθμιση με μαλλί είτε αναζητάτε την πολυτελή κλιμάκωση του κασμίρι, ένα κασκόλ δεν τυλίγεται απλά. Μπορεί να λυθεί, να γλιστρήσει κάτω στο σακάκι σας και ουσιαστικά να μην παρέχει καμία κάλυψη σε εκείνο το σημείο. Πέρα από το πρακτικό, μπορεί να καταλήξει να δείχνει ογκώδες και άβολο, σαν να μην ντύνεσαι για τον σωματότυπό σου ή την περίσταση. Έτσι, με τα πρωινά να φέρνουν πλέον παγωμένα παράθυρα του αυτοκινήτου και χιονόπτωση όχι πολύ μακριά στο μέλλον, δείτε πώς μπορείτε να προσεγγίσετε αυτό το απατηλά κοσμικό αξεσουάρ.

Fendi

Fendi

Μάθετε με τι δουλεύετε

Όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν δημιουργούνται όλες οι κατασκευές κασκόλ ίσες. Αυστηρά μιλώντας για κασκόλ για κρύο καιρό, τα υλικά καλύπτουν κάτι βασικό, όπως το ακρυλικό ή άλλη συνθετική κατασκευή μέσω του πιο ισχυρού και πρακτικού μαλλί μέχρι την κομψότητα του κασμίρι. Έπειτα, υπάρχει η επιλογή αν σκοπεύετε να πάτε κλασικά με κάτι πλεκτό σε αυτό που είναι ουσιαστικά ένα μακρύ κομμάτι φλις.

Εκτός από τον καιρό του χειμώνα, τα κασκόλ ανήκουν στην κατηγορία των αξεσουάρ άτυπου στυλ. Υλικά όπως το μετάξι και το λινό, καθώς και τα πιο λεπτά συνθετικά, είναι πιο συνηθισμένα εδώ, και είναι επίσης πιθανό να δείτε περισσότερες χρωματικές παραλλαγές και τόνους όπως το κρόσσι. Σε αυτήν την ομάδα ανήκουν και τα Ascots.

Πέρα από το υλικό, το μήκος και το πλάτος, και οι δύο παράγοντες παίζουν. Οτιδήποτε μικρότερο από 60 ίντσες θεωρείται πιο κοντό κασκόλ και οτιδήποτε πάνω από 80 είναι πάνω από το μέσο όρο. Για πλάτος, κάτι από έξι έως 12 ίντσες είναι στάνταρ. Οι πιο πρόσφατες παρουσιάσεις της Εβδομάδας Μόδας έδειξαν μεγαλύτερο πλάτος, κάνοντάς το να φαίνεται σαν να τυλίγεστε εν μέρει με μια κουβέρτα.

Εμπόριο Αρμάνι

Εμπόριο Αρμάνι

Μάθετε πώς να το τυλίξετε

Η εποχή και η πρόθεση επηρεάζουν το πότε και πώς θα φορέσετε ένα φουλάρι.

Για το στυλ

Δεν σε ενδιαφέρει να μείνεις ζεστός. Αντίθετα, το κασκόλ λειτουργεί αυστηρά ως αξεσουάρ που τραβάει την προσοχή στο λαιμό ή τους ώμους σας και συχνά πέφτει κάτω στην ίδια γραμμή με το σακάκι ή το πουκάμισο που φοράτε.

Μπορείτε να βρείτε αρκετούς οδηγούς εκεί έξω που προσφέρουν λεπτομερείς οδηγίες για δένοντας ένα κασκόλ, παρόμοια σε έκταση με αυτά που θα δείτε για γραβάτες. Για μια πιο γενική προοπτική, το στιλ φθορά συχνά καταλήγει στο ντραπέ: Το φουλάρι δεν είναι δεμένο αλλά πλαισιώνει το παλτό, το λαιμό και το πρόσωπό σας. Προτιμάται ένα μικρότερο έως κανονικό μήκος – οτιδήποτε μεγαλύτερο θα ξεπεράσει το μεσαίο τμήμα σας – και τα ίσα μήκη και στις δύο πλευρές του λαιμού σας, ιδιαίτερα ευθυγραμμισμένα με τα πέτα σας, μεταδίδουν αυτή την αβίαστη.

Μπορείτε να το κάνετε και αντίστροφα: Ενώ θέλετε να βεβαιωθείτε ότι και τα δύο άκρα από το λαιμό σας έχουν ίσο μήκος, θα σταυρώσετε το υλικό μπροστά πριν το τραβήξετε στην πλάτη σας, έτσι ώστε να πέσει στην άλλη πλευρά του ώμους.

Η τρίτη επιλογή εδώ είναι το ascot, το οποίο, για να το θέσω με απλά λόγια, λειτουργεί σαν μια casual αλλά μοντέρνα γραβάτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φουλάρι ελαφρύτερου βάρους και μικρότερου μήκους για αυτό το σκοπό, να το δένετε με κόμπους μπροστά από το λαιμό σας και να το βάζετε στον γιακά του πουκαμίσου σας.

Etro

Etro

Για ζεστασιά

Λαμβάνοντας υπόψη τον καιρό τώρα και ένα πιο παχύ, πιθανό υλικό με βάση το μαλλί, έχετε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δέσετε το κασκόλ σας.

Υπάρχει μια πιο χαλαρή, πιο άτυπη μέθοδος, στην οποία περνάτε το φουλάρι γύρω από το λαιμό σας, αλλά αφήνετε το ένα άκρο πιο μακριά. Αυτό το μακρύ άκρο πηγαίνει γύρω από το λαιμό σας μια φορά στην άλλη πλευρά. Για περισσότερη κάλυψη, εξετάστε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε αυτήν την προσέγγιση αλλά να τυλίξετε το υλικό δύο φορές.

Για πιο σφιχτό κόμπο, ξεκινήστε με την ίδια προσέγγιση, αλλά περάστε το μακρύτερο άκρο πάνω από το πιο κοντό και μετά περάστε το κάτω από το άνοιγμα που βρίσκεται πιο κοντά στο λαιμό σας. Από εδώ, μπορείτε να τραβήξετε ένα από τα άκρα για πιο σφιχτή εφαρμογή.

Υπάρχει επίσης αυτό που περιγράφεται ως παριζιάνικο ή ευρωπαϊκό στιλ. Πριν βάλετε το κασκόλ στο λαιμό σας, θα διπλώσετε το πλάτος στη μέση και μετά θα διπλώσετε το μήκος στη μέση. Από εδώ, περάστε το γύρω από το λαιμό σας. Για περισσότερη κάλυψη, θα τραβήξετε τις χαλαρές άκρες μέσα από το άκρο με θηλιές και θα τις κόψετε, ιδανικά με τον κόμπο τοποθετημένο κάτω από τη θηλιά ή πιο κοντά στο λαιμό σας, ανάλογα με την εφαρμογή που αναζητάτε.

Τζόνστονς του Έλγιν

Τζόνστονς του Έλγιν

Άλλοι Παράγοντες

Πέρα από τα βασικά, θα θελήσετε να σκεφτείτε:

The Rest of Your Ensemble

Ως αξεσουάρ, το κασκόλ σας πρέπει να δένει με τα υπόλοιπα ρούχα που φοράτε. Πέρα από το χρώμα, σκεφτείτε τα υλικά. Εάν το φοράτε ως αξεσουάρ με κοστούμι ή σακάκι κοστουμιού, επιλέξτε ένα πιο εκλεπτυσμένο υλικό με μικρότερο πλεκτό – μαλλί από κασμίρ ή μερινό για τους χειμερινούς μήνες ή μετάξι για πιο ζεστές συνθήκες.

Σε σχέση με το σακάκι σας

Σκεφτόμενος πέρα ​​από την περίσταση και πώς ντύνεσαι, με τι είδους παλτό θα φορέσεις το φουλάρι; Γενικά, θέλετε να κρατήσετε το φουλάρι μέσα στον γιακά σας. Ανεβάζοντας τον γιακά σε ένα παγωτό ή πανωφόρι, το κρατάτε συγκρατημένο και δεν ξετυλίγεται γύρω από τους ώμους σας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φορέσετε ένα φουλάρι με επίπεδο ή πιο στενό γιακά. Αντίθετα, σε αυτές τις περιπτώσεις, εάν ο γιακάς δεν είναι ή φαίνεται άβολος όταν το γυρίζετε προς τα πάνω, κρατήστε το φουλάρι είτε γύρω από το λαιμό ή τους ώμους σας είτε σε μια γραμμή που κατεβάζει τον κορμό σας. Σε αυτήν την τελευταία νότα, ειδικά αν το φοράτε περισσότερο ως αξεσουάρ, βεβαιωθείτε ότι τα άκρα παραμένουν πάνω από την πόρπη της ζώνης σας, χτυπώντας στον αφαλό ή ψηλότερα.

Ρούχα μπαούλων

Ρούχα μπαούλων

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply